Narttu on saanut kyytiä ja nyt piti sitten kirjoittaa niitä tänne.

Herra Isäntä kun niin käski.

Narttu sai paketin postista viikko sitten. Kyllä, hienon paketin. Paljon oli iloa siellä paketissa. Mutta ei, avata sitä ei saanut ennen viikonloppua. Kiltisti sen piti odottaa sängyn alla siihen asti.

Narttua ketutti moinen, ei tiennyt mitä paketissa olisi.

Muttei uskaltanut avata sitä, sai jo 40 raipan iskua, kun kävi kopeloimassa sitä pakettia ja ravistelemassa. Ei arvannut narttu mitä siellä olisi. hrr.

Koko viikon Herra Isäntä härnäsi narttuaan, kiusoitteli, kosketteli, kiihotti. joka puolelta, joka päivä aina välillä. Muttei antanut lemmenvaltikkaa!! MRR. Narttu ei siedä sellaista käytöstä, joten yksi ilta otti oman uskollisen värisevän vibransa ja lukittautui vessaan! mutta Herra Isäntä oli viekkaampi, avasi vessan oven ulkoa päin veitsellä ja keskeytti narttunsa puuhat. Murahti nähdessään nartun reidet levällään suoraan ovelle päin, pimppi märkänä, suristimen tehdessä töitä. Herra Isäntä otti narttua tukasta, nosti ylös ja takavarikoi vibran. Narttu näki että Herra Isäntä kiihottui näystä, koska etumus pullistui mahdottomasti Isännän raahatessa narttua makuuhuoneeseen. Isäntä heitti nartun sängylle, haki narua, sitoi nartun kiinni ja raippasi 40 kertaa. Ei puhunut mitään, vain raippasi. Pylly oli nartulla ihan hellänä, ja taisi narttu purra huuleensakkin tuomion aikana. Narttu vain kiihottui siitä lisää, mutta ei Herra Isäntä antanut helpotusta. Jätti narttunsa alasti sänkyyn kiinni, pylly kipeänä ja hellänä. Vasta tunnin päästä Herra Isäntä päästi nartun vapaaksi, odotti anteeksipyynnön, ja otti kainaloonsa, jossa silitteli ja hellitteli.

Narttua ketutti. kyllä minä vielä sen teen...

 

Viikonloppu kuitenkin tuli nopeammin kuin ennen. Perjantaina nartun tullessa töistä, juoksi se suoraan hakemaan paketin sängyn alta. Herra Isäntä tuli katsomaan ovelle mitä narttu sieltä löytää..

VAIKKA MITÄ!!!

 

nartun kololle tarkoitettua voidetta, mikä lisää kiihottuneisuutta, ja lisää orgasmiherkkyyttä, sitten penisrenkaita viittä erilaista, nystyrällä ja ilman, yhdessä myös klitoriskiihotin, toisessa taas saa kivekset puristettua kunnolla, ja delfiini! vautsi! narttu sai oman delfiinin! lisäksi siellä oli anaalitappeja, koska narttu on luvannut Herra Isännälleen että se antaisi myös persettä, jos vain harjoitellaan nätisti. Sitten paketista paljastui pari nahka-asua,ja nahkahuppu sekä pitkänpitkänpitkä pätkä nahkanarua sitomisleikkeihin...

 

nartun silmät aivan kiiluivat innosta kun katsoi Isäntäänsä ovella.

Isännän silmät olivat mustat himosta kun hän sanoi:

"tästä tulee hieno viikonloppu narttuseni"...