PikkuEmäntä tuli ratsastusharrastuksestaan eilen illalla kotiin ja siellä oli Herra Isäntä odottamassa ja oli juuri tullut rassaamasta jotain moottoripyöräänsä hallista. PikkuEmännällä oli ihan jalat poikki ja pylly kipeä kun oli ollut niin raskas tunti. Se vahingossa sanoi siitä Herra Isännälle että on pylly kipeä ja paikat ihan kankeat, ei pysty liikkumaan kunnolla. Herra Isäntä siitä innostui ja halusi että se venyttelee heti!

Sitten kun se oli venytellyt, Herra Isäntä haki PikkuEmännän värisevän lelun kaapista ja häiritsi koko ajan sen töitä, tiskausta, postin lukua, syömistä.. Eikä PikkuEmäntä saanut lopettaa töitään kesken, oli lukenut Herra Isäntä toisten samanhenkisten blogia ja se teki hänet aivan hulluksi ja halusi kokeilla tätäkin. Mutta kun sitä rupesi panettamaan ihan sikana ja Herra Isäntä ei antanutkaan. Hän toista tuntia härnäsi ja PikkuEmäntä oli niin märkä ja valmis ja odotti jo niin kovasti että uikutti. Siitä seurasi sitten kettinkiä pari kertaa pyllylle ja sitominen sängyn tolppaan. voi kirous!

PikkuEmäntää kiukutti kun joutui siinä pari tuntia olla kiimaisena ja kädet selän takana, eikä koskea saanut. Herra Isäntä katseli televisiota sängystä ja PikkuEmäntä yritti saada hiljaa housujakin pois, halusi uhmata Herra Isäntää kun niin teki sille. Herra Isäntähän siitä murahti että kiimainen narttu alkaa täällä pomotteleen ja pisti sille nahkalaput silmille, kiristi, irrotti tolpasta ja heitti sänkyyn. Voi että PikkuEmäntä olis tahtonut niin kovaa jo naida ja kunnolla, ja sitten kun oli odottanu ainakin ikuisuuden niin Herra Isäntä avasi housut ja pisti PikkuEmännän huutamaan. Ei antanut heti mutta härnäsi. Sillei että PikkuEmäntä meinasi tulla hulluksi odotuksesta kun ei mitään edes nähnyt kun oli silmien edessä laput, eikä mitenkään päin voinut koskea kun oli kädet kiinni käsiraudoissa. siinä vaan makasi pylly pystyssä ja odotti että Herra Isäntä ottaisi ja antaisi.

ei onneksi Herra Isäntä kauaa voinut vain katsella kiimaista narttuaan vaan levitti ja otti niin että meinasi kipeää tehdä. mutta PikkuEmäntä huusi nautinnosta niinkuin heikkopäinen. Herra Isäntä tulee aina ensin, ja niin hän tuli nytkin ja PikkuEmäntä olisi niin tahtonut kans tulla mutta ei saanut, oli se kyllä lähellä! mutta sitten Herra Isäntä halusi että PikkuEmäntä hoitelee itsensä ja Herra Isäntä katselee. Ja se teki työtä käskettyä ja kyllä teki hyvää.

sitten olikin kotitöiden jatkaminen ja ruoan laittoa.

Herra Isäntä tuli keittiöön ja otti PikkuEmäntää takaa vyötäröltä kiinni ja halasi, nuuskutti niskaa ja suukotti. "mä rakastan sua niin paljon"

PikkuEmännällä on niin hyvä olla :)

 

-PikkuEmäntä-