PikkuEmäntä sai uuden nimen jota voi käyttää, siitä tuli isännän narttu. Hyvin koulutettu narttu.

PikkuEmännän on hyvä olla nyt kun tietää paikkansa ja miten voi tehdä Herra Isännälle mieliksi! :)

Vois kertoa viikonlopusta käyttäen Narttu nimeä, katotaan kuinka onnistuu :)

Narttu ja Herra Isäntä olivat viikonlopun mökillä nautiskelemassa. Ensin oltiin pellolla tarkastelemassa satoa ja Herra Isäntä kuljetti narttua remmillä perässään. Nartulla on uusi kaulapanta, josta tykkää hirmuisesti, brrr!! narttu välillä kompuroi kun Herra Isäntä on paljon nopeampi kävelemään mutt hyvin nopeasti oppi miten pitää juosta Herra Isännän perässä ettei tule huutamista ja kaatumista.

Herra Isäntä ja  narttu makoilivat lauantai-iltana mökin parisängyssä ja katselivat telkkaria, sitten Herra Isäntä näki telkkarissa tissejä ja sitten narttua vietiin.

Herra Isäntä käski riisua ihan alasti ja sitten tulemaan sänkyyn. Narttu kävi Herra Isännän viereen katsomaan telkkaria ja Herra Isäntä hyväili itseään. Sitten Herra Isäntä otti Narttua takaa hiuksista kiinni ja nosti niin että Nartun suu sai hyväillä Herransa seivästä. Välillä Herra Isäntä painoi narttua oikein syvälle vartensa ympärille, mutta narttu osaa hommansa. Herra Isäntä alkoi välillä käydä liian kuumana ja työnsi nartun pois seivästään imemästä.

Sitten Herra Isäntä käski nartun hyväillä itsensä valmiiksi, Herra Isännän käsi vaelsi myös nartun vartalolla, huulet maisteli rintoja ja vatsaa, ja narttu uikutti tyytyväisyyttään, voi pojat se tuntui hyvältä! narttu olisi voinu laueta siihen paikkaan!

Mutta Herra Isäntä halusi pitää ohjat käsissään ja rupesi heittelemään narttua, Herra Isäntä makasi seljällään ja kuin sylissä pidelleen siirteli narttua toiselta puolelta toiselle, ja suuteli niin himoa täynnä että narttu kostui alta aikayksikön. narttu aneli ja uikutti ja pyysi jo seivästämään hänen tavaransa, kun niin kovasti ja halutti ja paikat jo valmiina ja märkinä, 

Yhtäkkiä, niin Herra Isäntä siirsi taas narttua puolelta toiselle ja samalla survaisi keihäänsä sisään, yhdellä vedolla. Voi kyllä narttu vingahti! Se oli niin iso ja mahtava että meinasi mennä nartun läpi, tai tuntui ainakin siltä. mutta kuinka hyviä aaltoja se sai aikaan, Herra Isäntä liikutteli seivästään narttunsa sisällä siitä asennosta kauan aikaa, narttu oli niin pienessä sykkyrässä Herransa päällä puolittain mutta se oli osa nautintoa.. Herra Isäntä suuteli nartun kaulaa ja näykki välillä, se sai nartun vinkumaan lisää. voi että narttu oli kiimassa! Eikä narttu päässyt liikkumaan siitä asennosta, ja se jos mikä teki hyvää, se oli pakotettu vastaanottamaan nautintoa, ja katsomaan Isäntänsä silmiin, Herra Isännän silmät kun olivat niin mustat ja himoa täynnä..

 narttu halusi näyttää Isännälleen uuden tempun minkä oli oppinut, se halusi niin palavasti antaa nautintoa Isännälleen ja samalla myös itselleen jos Herra Isäntä sen sallii. Narttu nousi ratsaille jalkojensa varaan niin että oli kuin kyykyssä, siitä ylös ja alas ja Isäntä sai katsella avautuvaa näkyä aivan vapaasti. Ja kyllä Isäntä tykkäsi. Herra Isäntä oli aivan haltioissaan kun sai olla vain aloillaan ja katsoa kun hänen seipäänsä meni tiukkaan pimppiin sisälle ja ulos..

 ja sen nautinnon huomasi koska pian Isäntä murahti, ja pyöräytti narttunsa alleen, niin että saisi takaapäin, niinkuin nartun arvolle on sopivaa. Isäntä asetteli tyynyjä narttunsa lantion alle, että tavara olisi herkullisesti hänen edessään. voi kuinka narttu olisi halunnut jo tulla, tulla tulla!! mutta ei, Isäntä otti värisevän lelun kaapista ja laittoi sen narttunsa märkään tavaraan, ja pyöritteli sitä siinä helmen ympärillä, laittoi nartun huutamaan ja anelemaan orkkua.. Lopulta ei Isäntäkään voinut katsella tuota kiimaista kehoa joka hänen edessään aneli ja pyysi Herraansa sisälleen...

Herra Isäntä otti narttua hiuksista ja tuli sen sisälle yhdellä raa'alla työnnöllä pohjaan asti, mikä sai nartun huutamaan, vikisemään ja olemaan niin lähellä laukeamista että narttu meinasi jo tehdä sen ilman lupaa.

Herra Isäntä painautui nartun niskaan ja kuiskasi sitten korvaan että nyt on nartun lupa tulla, ja Herra Isäntä tulee sitten samaan aikaan. Narttu tärisi ja vikisi kun tuntui niin hyvältä! Sitten Herra Isäntä otti narttunsa niin rajusti, juuri niinkuin narttu tykkää, ja kummatkin saivat orgasmin joka lähti varpaista ja päättyi jokaisen hiuskarvan päähän. Isännän syöksyttyä sisään nartun oma orgasmi saa aina lisäväreitä, niinkuin nytkin. Herra Isäntä nuuskutti narttunsa niskaa ja silitti vetämiään hiuksia ennenkuin vetäytyi pois sisältä.

Narttu hymyili koko ajan kun kävi tupakilla ja pesulla, ja mentyään takaisin sänkyyn oli siellä Herra Isäntä joka otti kainaloon ja silitteli narttuaan pitkän aikaa kunnes kuin varkain.. :)

pitäisiköhän seuraava seksikertomus kertoa vasta ensi kerralla :)