nartulla oli onnistunut viikonloppu vaikka se saikin välillä piiskasta.

perjantaina narttu ja Herra Isäntä pitivät kotonaan kemut kaikille ystäville muuten vain. Ystävät eivät tiedä pienestä roolileikistämme laisinkaan :) Narttu oli hyvä emäntä, vaikka pylly vähän punoitti kun Herra Isäntä kuritti ennen vieraiden saapumista, koska narttu ei luvannut olla Isännän käytettävissä sinä iltana, koska vain, missä vain. Mutta narttu vain ärsytti tahallaan Herraansa, kyllähän narttu haluaa olla isäntänsä käytettävissä koko ajan :) mutta 40 raipaniskua sai pyllylle, ja sitten kaikki oli ok.

Kun kaikille oli tarjottu naposteltavaa ja juttu alkoi luistamaan vieraiden kesken, narttu meni hakemaan makuuhuoneesta lisää viiniä jääkaappiin. Herra Isäntä tuli perästä ja se samainen kiilto silmissä. narttu ei olisi millään kehdannut tehdä mitään kun vieraitakin oli talo täynnä.. mutta Isäntä ei kuunnellut. Herra Isäntä työnsi nartun seinää vasten, pylly isäntään päin. Herra Isäntä otti viinipullon ja lasin nartun käsistä ja laski ne yöpöydälle. Toisella kädellä Herra Isäntä piteli nartun käsiä nartun pään yläpuolella seinässä kiinni ja toista kättä Isäntä ujutti nartun lyhyen mekon alle. Voi, taas oli pimppi märkä. "mitäs sitä on narttu ajatellut juhlien aikana kun on pimppi näin märkänä. onko varmasti vain oma isäntä ollut mielessä?" ja samalla isäntä painoi itseään vähän nartun selkään. narttu rupesi uikuttamaan, kiima rupesi ottamaan valtaa..

Isäntä kurottautui ottamaan käsiraudat laatikosta ja laittoi ne nartun käsiin ja siitä kiinni salaiseen seinässä riippuvaan kettinkiin, mikä on laitettu "koristeeksi" kynttilän jalan ympärille. Niitä on nartulla ja isännällä ympäri taloa, onkohan joku arvannut???...

sitten isäntä saikin vapaat kädet ja isäntä kuiskasi nartun korvaan "nyt on isännän vuoro vain nauttia. olet hiljaa ja et saa lupaa tulla koska vieraat kuulee sen." voi että narttu oli pettyny. tahtoo tahtoo tahtoo!!!!! brr.

Sitten isäntä laski nartun ihan märät pikkarit maahan asti ja nosti hametta sen verran että sai pehmeän seipäänsä päällä härnättyä ja koskettua pitkin peppua, jalkoväliä ja pimppiä. narttu vikisi hiljaa ja värisi niin kovasti. voi oi, kuinka luijaa hän olisikaan halunnu isäntää!! sitten isäntä painoi jännittyneen kehonsa ihan kiinni nartun selkään, toisellä kädellä isäntä otti nartun hiukset nyrkkiinsä ja veti nartun päätä niin taakse että sai hampaillaan kiinni kaulasta, korvan alapuolelta. Sitten isäntä vei seipäänsä hameen alle ja yhdellä nopealla työnnöllä se luiskahti sisälle, meinasi tehdä jo kipeää kun nartun pimppi on aina ollut tiukkaa tavaraa kun narttu pitää huolta lihaksistaan.

narttu yritti olla hiljaa kun isäntä puski narttua uudestaan ja uudestaan ja piti hampaita kiinni nartun niskassa. välillä narttu olisi halunnut antautua nautinnolle, huutaa ja vikistä, mutta ei uskaltanut. vieraat olisi saattanut kuulla. narttu yritti olla hiljaa kun isännän nautinnon seiväs liikkui edes takaisin, sisään ulos, aina vain nopeammalla tahdilla, ja syvemmälle nartun sisälle isännän kuskiessa korvaan "narttu tuntuu tänään niin hyvältä, niin kireältä, shh.. " ja välillä suuteli nartun niskaa.

sitten yhtäkkiä isäntä työnsi seipäänsä niin syvälle että narttu vingahti ihan vahingossa, mutta ihan hiljaa, isäntä kuitenkin huomasi sen ja repäisi hiuksista niin että sattui. mutta nartulle se oli vain osa nautintoa, narttu olisi niin lujaa tahtonu laueta isäntänsä syliin, mutta ei isäntä antanut. isäntä kiihdytti tahtiaan märässä pimpissä ja nopeasti murahti ja painautui narttuaan vasten, huokaisi sen korvaan ja antoi kaiken tavaransa syöksyä nartun sisälle. isäntä huohotti ja nuuski narttua hetken aikaa ennenkuin tuli nartustaan ulos ja nosti farkkunsa. "no niin, hyvä tyttö. alat oppia jo vähäsen. sitten menet vessaan pesulle, ja tulet 5 minuutin ehostuksen jälkeen näyttämään miten hyvä emäntä oletkaan :)" ja hymyili, pussasi suulle, puristi tissistä ja niin isäntä lähti juhlintaa jatkamaan. narttua kiukutti kun ei saanut itse tulla ollenkaan, vaikkakin narttu tykkää kyllä tehdä hyvää vain isännälleenkin.

välillä kyllä pikapanot on kivoja, varsinkin kun niitä tehdään toisilta salassa, ja monta kertaa tehtiin se illan aikana.. brr... ;)