Narttu sai viikonloppuna kyllä kyytiä, huhheijaa.

Narttu ja Herra Isäntä rupesivat tuhmiksi, ja ottivat leikkiin mukaan tuttavapariskuntansa!!!

hrrrrr, narttu vieläkin kostuu ajatuksesta mitä tehtiin viikonloppuna<3

 

Pariskunta oli nartun ja isännän luona viikonlopun ja baarittelun aikana tuli puhe tälläisestä kimppakivasta. Lopulta miespuolisomme alkoivat vihjailla kuinka hienoa olisi saada kahta narttua, että jos me uskalletaan..

hih, ai ettei, sanottiin vain, pikkunartuksi kutsun ystävääni tässä tarinassa.

Soviin pikkunartun kanssa, joka ei koskaan ole tälläistä kokeillut, taikka ollut naisen kanssa että mennään sen ehdoilla, kyllä mä olen naista saanut, ja voi kuinka tekikin mieli pimppiä!

Palattiin nartun ja isännän kotiin, jossa narttu ja pikkunarttu menivät makkariin kahdestaan, kikateltiin siellä ja narttu lämmitteli pikkunarttua. Naisen iho on vain niin älyttömän pehmeää ja narttu tykkäsi lujaa koskea pikkunartun mahaa, jalkoja, käsiä, kaulaa, suukotteli ja helli. Käsi vaelsi pikkunartun jalkoväliin ja ohhoh, mitäs sieltä löytyikään ;)

Märkä pimppi siellä ja huohotuskin oli käynyt raskaammaksi, jahas. ajatteli narttu, ja huikkasi sitten pojat makkariin myös. Pikkunarttu havahtui ja katseli minua hetken pienessä paniikissa alastomana siinä mun alla. sanoin että ei hätää, sano jos et tykkää tästä. Mutta pikkunarttu katsoi mua kiimaisesti ja painoi pääni hänen rinnoilleen. Suutelin ja näykin niitä poikien huokaillessa sängyn vieressä. "ei voi olla totta, luoja, saatana ku näyttää hyvältä.." Herra Isäntä ja Valtija(joksi häntä tässä tarinassa nyt kutsun) puhelivat keskenään..

Minä siirryin Pikku Narttuni jalkoväliin, ja maistelin hänen makujaan, luoja miten aloin itsekkin olla kuumana. Nostin itseni ylös ja sanoin miehillemme että voivat nyt riisuutua ja tulla mukaan.

Eipä tarvinnut monta kertaa käskeä. Herra Isäntä ja Valtija kömpivät sänkyyn lemmenvaltikat täydessä toiminnassa. Heidän silmät olivat niin palavat että olisivat varmaan lauenneet siihen paikkaan.

Mutta tänään oli naisten valta. Käskimme miehet jalkopäätyyn istumaan ja runkkaamaan, kun me nautimme toisistamme. Otin värisevän dildoni laatikosta ja aloitin leikin. Käänsin Pikkunarttuni niin, että märkä pimppi näkyi miehille oikein hyvin. istuin narttuni mahan päälle, kasvot miehiin päin. Työnsin dildoa edestakaisin ja laitoin pikkunartun huutamaan nautinnosta. Sitten narttu ja pikkunarttu vaihtoivat osia ja annoin pikkunartun huolehtia itsestäni. Oli hyvin taidokas vaikka niin kokematon, vai huijasiko hän? ;) pikkunartun notkea kieli tuotti suuria nautinnon väreitä joita Herra Isäntä ja Valtija katsoivat kiihkoa täynnä. Lopulta he jo halusivat tulla mukaan, ja narttu antoi luvan toisen hyväillä pikkunarttua ja toisen narttua. Pikkunarttu jatkoi työskentelyä nartun märässä vaossa, kun hänen Valtijansa tuli hänen taakseen ja alkoi innokkaan kielityöskentelyn. käskin pikkunarttua nostamaan itseään enemmän tarjolle. Minun Herra Isäntäni oli kerrankin minun vallassani ja käskin hänen istua päälleni ja työntää lemmenvaltikkansa suuhuni. siinä me sitten olimme, kaikki neljä, antamassa ja ottamassa nautintoa. Jonkin ajan kuluttua kummatkin nartut halusivat niin paljon lemmenvaltikkaa, etteivät malttaneet enää odottaa, Ensin tietysti piti ottaa vähän suikkiin, ja siitähän Isäntämme nauttivat, kummatkin nartut polvillaan sängyn edessä, Isäntiemme jalkovälissä ja tuottamassa mielihyvää kielillämme.

 

Herra Isäntä ja Valtija halusivat sitten ottaa vähän valtaa leikissämme, ja heittivät narttunsa sängylle mahalleen.

Herra Isäntä otti narttuaan kiinni lanteista ja nosti niin korkealle nartun pyllyn kuin vain sai. siinä sitten ihailivat kummatkin miehet heidän eteensä avautuvaa näkyä. Ajeltu, sileä pimppi joka melkein jo valui kiimaa heidän eteensä. Sitten Herra Isäntä käski Valtijaa työntämään lemmenvaltikkansa narttuun. narttu ei meinannut pitää asiasta, mutta vaikeni hyvin nopeasti tietäen että Herra isäntä tykkää kun saa katsella kun hänen narttuaan jyskytetään.

Valtijalla oli paljon isompi valtikka kuin nartun omalla Isännällä, joten sen sisälle saaminen oli todella hankalaa. Isännälläkin on iso, melkein 20 senttinen ja todella paksu, mutta Valtijan paksuus oli vielä suurempi. Narttu meinasi haljeta kivusta ja nautinnosta kun Valtija työntyi voimalla nartun märkään ja tiukkaan pimppiin. Herra Isäntä käski sillä aikaa Pikkunartun kontilleen sängylle ja ottamaan häneltä suikkiin.Narttua aluksi ällötti katsoa kun hänen oma Isäntänsä sai nautintoa toiselta naiselta, mutta hänen kiimainen katseensa sai nartun hulluksi. Valtija työntyi kovaa ja nautinnollisesti nartun sisälle, niin että Herra Isäntä sai katsella työntymistä ja nauttia joka hetkestä. Sitten Valtija käski oman pikkunarttunsa tilalleni ja Herra Isäntä otti narttunsa siihen viereen.

Kuin yhteisestä käskystä Herra Isäntä ja Valtija työnsivät lemmenvaltikkansa narttujensa sisälle jotka vingahtivat lujaa tuntiessaan julman ihanan nautinnon kulkevan heidän lävitseen.

Pikkunarttu ja narttu pystyivät suutelemaan keskenään samalla kun heidän Isäntänsä puskivat heitä takaa, ja murahtelivat tyytyväisenä. Lopulta nartut eivät enää kestäneet kun Isännät ottivat kädet avuksi ja pyörittelivät narttujen helmiä niin kauan että kummatkin laukesivat lujaa kiljahtaen. Luoja se tuntui nartusta hyvälle!!!!

Pikkunarttukin vavahteli Valtijansa käsittelyssä, ja Herra Isäntä laukesi samantien tuntiessaan tiukan pimpin sykkivän hänen vartensa ympärillä, Herra Isäntä painautui sillä hetkellä narttunsa lantioon kiinni, työntyi voimalla sisälle ja huudahti tapansa mukaan niin että narttu meinasi laueta pelkästään siitä äänestä, sitten Herra Isäntä painautui narttunsa päälle, suukotteli korvaa, niskaa ja selkää. ja työntyi ulos.

Narttu ja Herra Isäntä saivat hetken katsella kun Valtija työnsi itsensä myös huipulle ja karjahtaen laukesi pikkunarttunsa sisälle.

 

Sitten kaikki neljä menivät pihalle tupakille ja katselivat toisiaan tyytyväisinä, koska kello oli vasta noin. 03:00 ja aamuun olisi vielä aikaa... ;)