PikkuEmäntä on ollut todella kiltti viime viikolla, Kunnolla siivottuaan hän sai palkinnokseen -40 iskua. Se muisti siivota jopa uunin ja pöydiltä pölyt. Olin oli todella tyytyväinen ja palkitsin PikkuEmännän tuon lisäksi vielä mansikoilla ja sänkyleikeillä. Kyllä PikkuEmännän kelpasi!

 

Mutta loppuviikosta PikkuEmännällä oli paha päivä. Sitä ei huvittanut yhtään tehdä mitään. PikkuEmäntä niskuroi ja suuttui kunnolla Minulle, ja jouduin hänet laittamaan yksin huoneeseen ja lisäämään rangaistukseen +60. ja pikkuEmäntä sai kaiken heti illalla klo 20. Sitä ei mistään vähennetty, vaikkakin hänellä ei ollut muita rangaistuksia. Koska Isäntää kohtaan vikuroiminen tuo aina rangaistuksen, jota ei saa pyyhittyä hyvillä teoilla pois. PikkuEmäntä vikisi ja huusi, ja itkikin , mutta oli raukean näköinen rangaistuksensa jälkeen ja otin sen syliini ja siihen se nukahti. Varmasti osaa tästä lähtien olla kiltisti, muuten pitää lisätä rangaistuksen määrää. Se on vielä kovin vahva, mutta kyllä se kohta alistuu ja tulee kunnon PikkuEmännäksi.

Olen katsellut googlesta uusia rooleja, joita voisin PikkuEmännälle opettaa. mutta katsoo nyt ensin miltä alkaa näyttämään tämä kolmannessa persoonassa puhuminen. Se saa vielä välillä kirjoittaa minä-muodossa, jos on ollut oikein kiltisti, ja nyt se on kyllä ollut jos viime viikon saldoa katsoo:

tiuskinut ja huutanut Herra Isännälle, välitön rangaistus +60 suoritettu klo 20.

siivonnut älyttömän hienosti+uuni+pölyt -40

antanut säännöllisesti pimppiä Herra Isännälle -20

unohti kaupasta ostaa mehua +10

unohti pestä kaksi koneellista pyykkiä, pesi vain yhden +20

hukkasi kynsileikkurin, ja Herra Isäntä olisi tarvinnut sitä, löysi sen kuitenkin joten vain +20

ei ollut katsonut seuraavan päivän säätä valmiiksi, +10

 

joten tilanne oli plusmiinusnolla. välitön rangaistus suoritettiin mutta muuten PikkuEmäntä on ollut oikein kelpo viikon. Nyt vaan alan kouluttamaan uusiksi ja apuvälineenä olen ottanut käyttöön mattopiiskan ja kettingin. katotaan mitä saadaan aikaan...

 

 

                               -Herra Isäntä-