PikkuEmäntä sai eilen rangaistuksen.

Ensin palkinnon, joka oli uusi hieno vihko PikkuEmännälle. Sinne sai laittaa kaikki rangaistuksensa ja Kun tuomio kerran päivässä laitetaan käytäntöön niin sieltä katsoo Herra Isäntä mitä on vielä käyttämättä.

 

Rangaistukset:

 

Jokainen laiminlyöty tehtävä +10 iskua joko pakaraan tai reisille riippuen tehtävän tärkeydestä.

jokaisesta hyvästä teosta, joka on tehty erityisen hyvin, poistetaan -10 iskua jostain tehtävän laiminlyömisestä tai sitten sen saa ottaa palkintona, jonka Herra Isäntä määrää.

Jokaisena rangaistuksen jälkeisenä hetkenä PikkuEmännän on oltava kiitollinen isännälleen tai siitä seuraa +20 uutta iskua jotka toteutetaan heti.

Niskurointi ja Herra Isäntää vastaan nouseminen lisää rangaistusta +40

erikoiskokkaamiset iltaisin, siitä poistetaan pyynnöstä -20 iskua, jos ruoka on Herra Isännälle erittäin mieluista.

 

Poikien illat ja hurmaava PikkuEmäntä poistavat iskuja -40 tai PikkuEmäntä saa erityisen hyvän palkinnon.

 

 

Mutta PikkuEmäntä jäi eilen kiinni itsensä hyvänä pitämisestä ja sai siitä rangaistuksensa. PikkuEmäntä häpeää tekoaan mutta ei voinut itselleen mitään, kun ei Herra Isäntä ollut sillä tuulella että olisi PikkuEmäntänsä ottanut ja tyydyttänyt. Se teki rumasti ja hoiti itse itsensä. Siitä sai +30. Rangaistus suoritettiin klo 20, niinkuin joka ilta sen päivän rangaistukset. Lisäksi se joutui olemaan koko yön käsiraudoissa ja ottamaan Herra Isäntää heti aamusta, ennen töihin lähtöä. Mutta PikkuEmäntä sai olla Herra Isännän kainalossa koko yön, ja se tuntui sen mielestä todella hyvältä. Siihen oli turvallista nukahtaa maailman pahoilta varjoilta.