Olipa kerran pieni emännän alku joka halusi miehekkään miehen. Sellaisen kuin miehen pitääkin olla.

Mutta ei hän koskaan ajatellut saavansa niin rajua ja hyvää miestä kuin hänellä on nyt.

PikkuEmännälle on sanottu paikka, ja hän kehrää nyt tyytyväisenä kun elämänsä tarkoitus on palvella Herra Isäntää. Kaikki pitä Isäntä sanoo, on laki ja totteleminen on suositeltavaa.

Muuten Herra Isäntä ottaa raipan ja antaa jokaisesta tottelemattomuudesta sopimuksen mukaisesti lyöntejä. Ja se on hyvä, muuten ei PikkuEmäntä osaa alistua.

 

Pikkuemäntä on nyt ollut yhdessä Herra Isännän kanssa kaksi ja puoli vuotta. Siitä se kaksi vuotta onnellisesti bdsm suhteessa. PikkuEmäntä on juuri opetellut puhumaan itsestään kolmannessa persoonassa, ja nyt on saanut ison palkinnon Herra Isännältä. PikkuEmäntä sai Herra Isännältä uusia vaatteita ja uusia leluja makuuhuoneeseen. Kyllä Nyt PikkuEmännän kelpaa.

PikkuEmäntä tekee tänne omaksi ilokseen blogin, johon voi kertoa yhteisiä retkiä oman Herra Isännän kanssa. Älkää tuomitko heidän suhdettaan, koska he ovat onnellisia, ja jos Teitä on muita, kuin PikkuEmäntä ja Herra Isäntä niin kommentoikaa, PikkuEmäntä vaihtaa mielellään mielipiteitään muiden kanssa!

 

Rakastakaa ja palvokaa Isäntiänne.